Hjerter i flødesovs med mos af knoldselleri og kartofler.
Sådan gør du
Hjerter i flødesovs
Dub hjerteskiverne tørre, og vend dem i melet. Steg hjerterne på alle sider, i en stor gryde i ca. 4-5 minutter til de er gyldne.
Kryder med salt og peber, kom persillestilkene og laurbærbladene i sammen med kalvefonden. Lad det simrekoge i ca. 160 minutter til hjerterne er helt møre. Suppler gerne mere væske til hjerterne er dækket under kogningen.
Tag persillekvistene op af gryden, tilsæt fløde, og kog ind til konsistensen er en tyk sovs. Smag sovsen til med salt og peber.
Mos af knoldselleri og kartofler
Kog kartoflerne og sellerien i ca. 30 minutter til de er møre. Hæld kogevandet fra, og lad det dampe af. Mos kartoflerne og sellerien, tilsæt mælk og smør. Brug evt. en røremaskinen.