Gullasch af kalkunlår med palmekål, perlebyg og røget stærk paprika.
Sådan gør du
Gullasch
Vend kødet med salt og brun det i ovnen ved 200 grader til det har fået godt med farve.
Rist løgene i nogle minutter i olivenolie, til de er glasklare. Tilsæt kødet, røget paprika, spidskommen og merian, rist et par minutter.
Kom citronskal, citronsaft, flåede tomater og bouillon i gryden og simre kog i 35-40 minutter.
Jævn med maizena udblødt i vand til passende konsistens. Kog igennem med fløde.
Smag til med salt og peber.
Palmekål
Kog kålen i 4-5 minutter i letsaltet vand, til det er mørt.
Sigt vandet fra, og kom kålen ned i den varme gullasch lige inden servering
Kogt perlebyg
Kog perlebyggen efter posens anvisninger. Vend dem med æbleeddike og olivenolie.