Grønne kalkundeller med havre, linser, muskat og sennepsdressing

Grønne kalkundeller med havre, linser, muskat og sennepsdressing

Linserne og kyllingen gør denne frikadelle let og proteinrig - og samtidig er det også en opskrift, der er let at lave. Frikadellerne kan med fordel gemmes, fryses ned og bruges til andre mellemmåltider eller frokost.

Sådan gør du

Grønne kalkundeller med havre, linser og muskat

Kog linserne i rigeligt vand i ca. 20-25 minutter, til de er møre. Lad linserne køle helt af, inden du bruger dem i farsen. Steg løg og hvidløg i olie i ca. 2-3 minutter, til de er bløde og har fået lidt farve. Rør den hakkede kylling saltet 2 ca. 3-5 minutter, til den er blevet sej og elastisk. Tilsæt resten af ingredienserne, herunder linserne og de stegte løg og hvidløg, og rør det hele sammen. Form farsen til små frikadeller med hænderne eller en spiseske og steg dem på en pande i ca. 5-7 minutter, til de er gyldne på begge sider og har en kernetemperatur på 75 grader.

Sennepsdressing

Bland alle ingredienserne sammen og smag til med citronsaft, salt og peber