Gris pulled i hoisin og tomat med slaw og halve bagekartofler med sesam

Gris pulled i hoisin og tomat med slaw og halve bagekartofler med sesam

Sød og saltet gris, der er langtidsbagt og mørt som smør, smager himmelsk. Her får grisen selskab af en sprød og cremet slaw med kant fra dijon.

Sådan gør du

Pulled grisenakke

Flæk nakkerne på langs og læg dem i gastrobakker.

Pisk alle øvrige ingredienser sammen til en glasering og fordel det over nakkerne. Smør dem godt ind og kom låg eller staniol på gastrobakkerne, og kom det hele i ovnen, inden du går hjem om eftermiddagen.

Steg nakken i ovnen på 100 grader på ovnfunktion konstant natten over. Næste morgen tager du dem ud og kødet er nu fuldstændig gennemtilberedt og klar til at trække fra hinanden.

Tilføj lidt kogt vand, hvis der ikke længere er nok væske tilstede.

Smag kødet til med salt og limesaft.

Genopvarm inden servering.

Halverede bagekartofler med sesam

Halver bagekartoflerne og placer dem på gastrobakkerne med skindsiden nedad. Kom olie og salt på.

Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 35-50 minutter, til de er flot gyldne og møre.

Drys dem med sesam de sidste 5 minutter, inden de er færdige.

Slaw

Kom rød spidskål i koldt vand nogle gange, indtil farven ikke længere er til at se i vandet.

Vend de to slags kål med fint snittet løg, persille, creme fraiche, dijon, honning og salt.