Gris i karrysauce med knoldselleri, kokosmælk, abrikoser og nødder
Sådan gør du
Gris i karrysauce med kokosmælk, abrikoser og nødder
Fordel kød og knoldselleri i gastrobakker. Vend det med olie og salt og peber. Brun kødet og selleri i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
Kom løg og hvidløg i en gryde sammen med abrikoser, citronsaft, karry, spidskommen, mandler, bouillon, flåede tomater og kokosmælk. Lad det koge op, og hæld det herefter over kød og selleri i gastrobakkerne. Dæk gastrobakken med et passende låg eller stanniol, og sæt dem i ovnen ved 180 grader i 60 minutter. Når kødet er mørt, og saucen er tilstrækkelig tyk, smag saucen til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft. Drys med de grønne urter lige inden spisetid.
Basmatiris
Kog efter anvisning op posen.