Gris i karrysauce med knoldselleri, kokosmælk, abrikoser og nødder

Gris i karrysauce med knoldselleri, kokosmælk, abrikoser og nødder

Her er en velsmagende karryret med gris, som passer sig perfekt til de kolde efterårsaftener inden døre. Retten er tilpas krydret og varmer godt igennem, og får balance af søde abrikoser, cremet kokosmælk og knasende nødder.

Sådan gør du

Gris i karrysauce med kokosmælk, abrikoser og nødder

Fordel kød og knoldselleri i gastrobakker. Vend det med olie og salt og peber. Brun kødet og selleri i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Kom løg og hvidløg i en gryde sammen med abrikoser, citronsaft, karry, spidskommen, mandler, bouillon, flåede tomater og kokosmælk. Lad det koge op, og hæld det herefter over kød og selleri i gastrobakkerne. Dæk gastrobakken med et passende låg eller stanniol, og sæt dem i ovnen ved 180 grader i 60 minutter. Når kødet er mørt, og saucen er tilstrækkelig tyk, smag saucen til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft. Drys med de grønne urter lige inden spisetid.

Basmatiris

Kog efter anvisning op posen.