Græskargryde med svampe, røde linser, spinat og koriander

Græskargryde med svampe, røde linser, spinat og koriander

Græskargryden dufter af sensommer og efterår og rettens farver minder om løvet, der falder af træerne. Retten er fyldt med varme krydderier og sødme fra græskarret og får et sprødt pift fra den friske koriander.

Sådan gør du

Græskargryde

Kom alle grøntsager i en gastrobakke og vend dem med olie og salt. Bag dem på 220 grader i 12 minutter, til de er let gyldne.

I en tykbundet gryde ristes garam masala, hvidløg, ingefær og chilipulver kortvarigt under omrøring.

Tilsæt grøntsagsfond, piskefløde, hakkede tomater, linser og de bagte grøntsager.Lad det hele simre i 20-25 minutter.

Vend spinat og limesaft ned i retten.

Server med et drys frisk koriander.

Ris

Kog risene efter anvisning på posen.