Gazpacho med pintobønner, spidskål og brøndkarse
Sådan gør du
Gazpacho
Kom agurk, tomater og peberfrugter i en skål og drys med lidt salt. Lad dem trække 15-20 minutter.
Kom grøntsagerne i en blender sammen med hvidløgsfedet, og blend til en glat og jævn suppe.
Hæld suppen over i en skål og smag til med tabasco, olivenolie, cidereddike, sukker, peber og lidt ekstra salt.
Sæt suppen i køleskabet i 1-2 timer, så den er helt kold, inden den serveres.
Salat af pintobønner, spidskål og brøndkarse
Dræn bønnerne fra udblødningsvandet, og kog dem i rigeligt nyt vand vand i ca. 45 minutter, til de er møre. Lad dem køle af.
Vend den fintsnittede kål, plukkede brøndkarse og kolde pintobønner med olie og æbleeddike. Smag til med salt og peber.