Fiskefrikadeller med hvide bønner og grov remoulade
Sådan gør du
Fyld
Dræn de udblødte bønner, og kog dem i rigeligt, friskt, letsaltet vand i ca. 45 minutter, til de er møre. Køl bønnerne ned.
Blend fisken med salt på en foodprocessor, så den bliver sej og elastisk.
Kom resten af ingredienserne i foodprocessoren, og kør til en ensartet fars.
Form farsen til frikadeller. Steg i rigeligt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de har fået stegeskorpe, og har en kernetemperatur på 75 grader.
Grov remoulade
Kog blomkål og gulerødder møre i letsaltet vand. Dræn og afkøl.
Rør en dressing af hvidløg, mayonnaise, yoghurt, gurkemeje, dijonsennep, skal og saft fra citron, karrypulver og æbleeddike. Vend dressingen med gulerødder, blomkål og syltede agurker.
Om ernæringen
Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her