Farsbrød med linser og gulerod
Sådan gør du
Farsbrød
Dræn de udblødte linser, og kog dem i friskt, letsaltet vand i ca. 15 minutter, til de er møre. Køl af.
Kog gulerødderne i ca. 15 minutter til de er møre. Afkøl.
Steg løg og hvidløg i smør og olie, til det bliver blødt og tager lidt farve. Rist karry med i et minuts tid.
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til en jævn fars.
Kom farsen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil det har en kernetemperatur på 75 grader.
Afkøl.
Om ernæringen
Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her