Farsbrød af kylling, svampe, græskar og persille

Farsbrød af kylling, svampe, græskar og persille

Denne kyllingefars er rørt med stegte svampe, græskar og persille, og er et dejligt stykke smørrebrød fyldt med smag. Du kan eventuelt servere farsbrødet med syltede rødløg, da det både vil give et syrligt, men også et sprødt modspil.

Sådan gør du

Farsbrød af kylling

Steg svampene af i olie og smør på en pande, til det tager farve. Kom nu løg og hvidløg på panden, og steg med i nogle minutter.

Vend græskarternene med olie, salt og peber, og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter. Køl ned.

Rør den hakkede kylling elastisk med saltet. Tilsæt så de stegte løg, hvidløg, svampe, græskar, hvedemel, æg, timian, persille, salt og peber, og rør grundigt til en elastisk fars.

Kom farsen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter til farsbrødet har en kernetempeteratur på 75 grader. Afkøl før servering.

Om ernæringen

Denne opskrift har et lavere proteinindhold, og det er derfor særligt vigtigt at tage højde for ernæringen i sammensætningen af måltiderne over dagen. Læs mere om hvordan og få konkrete eksempler her