Butter chicken med tomatsalat, koriander og ris

Butter chicken med tomatsalat, koriander og ris

Den fløjlsbløde og cremede indiske kyllingeret, fyldt med varme krydderier, får her modspil af en frisk tomatsalat og friske koriander.

Sådan gør du

Butterchicken

Kom kyllingen i gastrobakker og vend dem med salt og peber.
Brun dem af i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Rist løgene i smør i nogle minutter, til de er glasklare. Kom ingefær, chilipulver, gurkemeje, garam massala og spidskommen i og rist dem med i et minut.

Hæld kyllingebouillon, flåede tomat og fløde i gryden, kog op og kog videre 4-5 minutter. Tilsæt mandler og citronsaft.
Jævn saucen med maizena udblødt i vand under omrøring. Smag til med salt og peber.

Hæld saucen over over kyllingen, dæk gastrobakkerne med stanniol eller et passende låg. Sæt kyllingen i ovnen ved 180 grader i 60 minutter, til kyllingen har en kernetemperatur på 75 grader.

Tomatsalat med koriander

Vend tomater og forårsløg med koriander, limesaft, honning og olivenolie.

Smag til med salt og peber.

Ris

Kog risen som anvist på pakken.