Bagt torsk, gulerødder og løg med sennepsstuvede kartofler, syltede rødbeder, ristet bacon og purløg
Sådan gør du
Bagt torsk og stuvet kartofler
Kom portionsstykker af torskefilet i en gastrobakke. Krydr med salt og peber og drys med tern af smør og citronskal og -saft.
Bag fisken ved 180 grader i ca. 11-15 minutter, til fisken har en kernetemperatur på 75 grader.
Kog kartoflerne i 15-20 minutter i rigligt saltet vand, til de er møre.
Steg gulerødder i ovnen ved 180 grader i 8- 10 minutter, til de er møre.
Start en opbagning i en tykbundet gryde. Smelt smørret, tilsæt melet under piskning, og hæld så sødmælk på under omrøring. Smag til med grov dijon, alm. dijon og salt inden servering.
Hæld saucen over de kogte kartofler og gulerødder lige inden servering. Drys evt. med dild.
Alt det hakkede
Rist bacon i nogle minutter, til de er blevet sprøde.
Kog æg i 10 minutter. De skal være hårdkogte. Hak dem.
Alle ting kommes i seperate skål og serveres til rettens hovedelementer.