Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler og spidskål
Sådan gør du
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål
Vend kartoflerne i olie og salt, og bag dem ved 200 grader i ca. 40-50 minutter, til de er gyldne.
Vend spidskål og de grofthakkede løg sammen, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter, til de får lidt farve og begynder at blive møre. Krydr med salt, peber og citronsaft, og tag dem af panden. Du kan også bage kålen og løgene i en gastrobakke ved 250 grader i 3-4 minutter, til kålen er faldet lidt sammen.
Kom hvedemel i en dyb tallerken. Læg rødspættefileterne på et spækbræt, og fold den tynde halvdel ind under den tykke del, så fileten nu er ca. lige tyk over det hele. Vend fileterne i mel, så de er godt dækket, men uden at du kommer til at folde fileterne ud igen. Du kan med fordel lade dem ligge i melet, til du er klar til at stege.
Steg rødspættefileterne i olie i 2-3 minutter, til de er godt gyldne. Tag dem af panden, og læg dem på et fad.
Steg de finthakkede løg sammen med hvidløg i et par minutter. Tilsæt flåede tomater og kokosmælk, og lad det koge ind til en sauce – det tager 8-10 minutter. Tilsæt basilikum, og smag til med salt og peber.