Rugbrødspizza med røde linser

Rugbrødspizza med røde linser

Et sundt og velsmagende brød med smeltet ost, der minder om smagene fra en pizza Margherita. Brug gerne det tørre rugbrød, som her bliver livet op i ovnen i selskab med den smagfulde og mæt- tende linsetomatsauce og smeltede ost.

Sådan gør du

Tomat-linsesauce

Steg løg, hvidløg og peberfrugt i olie i en gryde i 2-4 minutter.

Tilsæt flåede tomater, linser, oregano og vand. Kog saucen vedmiddel varme i ca. 25 minutter, til linserne er møre.

Justér evt. med lidt vand, hvis saucen bliver for tyk. Smag til med saltog peber.

Brød og topping

Fordel rugbrødsskiverne på en bageplade med bagepapir, smør hverskive med den afkølede sauce, og drys med revet ost på toppen.

Bag brødene ved 200 grader i 6-8 minutter, til osten er smeltet ogskorpen på brødet er let ristet og sprød.

Drys evt. med krydderurt.