Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce med kogte hvedekerner, peanuts og koriander

Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce med kogte hvedekerner, peanuts og koriander

De gule beder er i familie med rødbederne, men har dog en lidt anderledes smag. De gule beder er mildere og sødere og har ikke smag af jord, som kendt hos rødbederne. Bedernes sødme er i denne forbindelse et vigtigt modspil til paprikaens dybe krydrede smag i retten.

Sådan gør du

Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce

Steg kyllingekødet i olie ved høj varme i en passende gryde, til kyllingen er brunet af. Sæt til side. Steg alle grøntsagerne ved høj varme i ca. 5 minutter i samme gryde. Tilsæt nu paprika, jordnøddesmør, kokosmælk og vand, og lad det simre i 10 minutter. Kom kyllingen tilbage i gryden med grønsagerne, og giv det 10 minutter mere, til kyllingen og grønsagerne er færdigtilberedte. Smag til med salt, peber og citronsaft, og kom koriander og hakkede peanuts på toppen.

Kogte hvedekerner

Kog hvedekerne som anvist på pakken. lad dem trække i gryden i 5-10 minutter, og hæld overskydende vand fra. Vend olie og persille i hvedekernerne.