Kylling med blomkål og peberfrugt i jordnøddesauce med kogte hvedekerner og koriander

Kylling med blomkål og peberfrugt i jordnøddesauce med kogte hvedekerner og koriander

Jordnødder - eller peanuts som de ofte omtales - er faktisk ikke en nød, men en bælgfrugt. De er dog rige på sunde fedtstoffer ligesom nødder, så du slår to fluer med ét smæk, når du bruger peanuts eller peanutbutter. I denne opskrift har vi lavet en dejlig sauce af jordnødden sammen med kokosmælk - det er svært ikke at kunne lide.

Sådan gør du

Kylling i jordnøddesauce

Brun kyllingekødet i olie på en pande ved høj varme i et par minutter, og tag derefter kødet af panden.

Steg så løg, hvidløg, peberfrugt og blomkål i olie ved høj varme i ca. 5 minutter. Tilsæt paprika, jordnøddesmør, kokosmælk og vand, og lad det simre i 15 minutter.

Kom kyllingen tilbage til grønsagerne, og varm det hele igennem i 5-10 minutter, til kyllingen er færdigtilberedt.

Klargør koriander og peanuts til at pynte retten med. Smag til sidst saucen til med salt, peber og citronsaft.

Kogte hvedekerner

Kog hvedekerne som anvist på emballagen i letsaltet vand.