Kala Chana af sorte bønner, ærter og tomater med mynteraita

Kala Chana af sorte bønner, ærter og tomater med mynteraita

Kala Chana er det indiske ord for "sorte kikærter". Retten er super hurtig og nem at gå til, i hvilket man på kort tid får lavet en smagsrig og dyb sovs, som bliver suppleret godt af den mere syrlige og friske mynteraita.

Sådan gør du

Kala Chana

Dræn kikærterne, og kog dem i rigeligt nyt vand i ca. 30-40 minutter, til de er møre. I en ny gryde, steg så løg, kikærter, hvidløg, ingefær, chili og grofthakket tomat i smør og olie. Tilsæt krydderierne sammen med grøntsagsboullion. Lad det koge ind i ca. 30 minutter. Tilsæt ærterne. Smag til med salt og citronsaft.

Mynteraita

Blend urterne sammen med yoghurten og hvidløgene i en foodprocessor. Smag til med citronsaft og salt.