Græske squashkager

Græske squashkager

Prøv disse squashkager fyldt med klassiske smage fra fetaost, dild og hvidløg. Sammen med saftig, revet squash og kogt quinoa bliver de små stegte kager til et smagfuldt og anderledes mellemmåltid.

Sådan gør du

Græske squashkager

Kog quinoa efter anvisning på pakken.

Bland revet squash med salt, og lad det stå i 15 minutter.

Pres alt overskydende saft ud af squashen, så massen bliver så tør som muligt. Tilsæt æg, hvedemel, rødløg, hvidløg, feta, den kogte quinoa og dild, og bland det hele grundigt. Læg med en spiseske kager af massen på en bageplade med bagepapir eller smurt med olie, og giv dem et let tryk. Dryp med en god mængde olie på toppen.

Steg kagerne i ovnen ved 180 grader i ca. 17-20 minutter, indtil de er gennemstegte og gyldne på begge sider.

Servér som mellemmåltid eller som tilbehør til frokosten.