Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles

Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles

Hvidfisk er en fællesbetegnelse for hvidkødede fisk som torsk, mørksej, lyssej og kuller. Der kan være lidt forskel på, hvor fast kødstruktur de enkelte fisk har, men de fungerer alle godt til dette farsbrød. Det står dig derfor frit for at vælge den type, du synes bedst om.

Sådan gør du

Fiskefars

Steg løg og hvidløg i olien, til det bliver blødt og tager lidt farve.

Rør den hakkede fisk elastisk med saltet. Tilsæt de stegte løg og hvidløg, gulerodstern, sennepspickles, hvedemel, æg, timian, æblemost og halvdelen af dilden. Resten af dilden gemmes til anretning. Rør grundigt til en elastisk fars.

Smør en rugbrødsform, og kom farsen i formen. Bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsen har en kernetemperatur på 75 grader.

Afkøl inden du skærer i fiskefarsbrødet.

Brug din tyndskræller til at lave gulerodsbånd, som skal bruges til anretningen.