Vandbakkelse med tæt æggesalat med gule ærter, spidskål, karry og purløg
Sådan gør du
Vandbakkelse
Kom vand og smør i en gryde, og kog det op. Sigt mel ned i gryden, og pisk hurtigt sammen med et piskeris eller elpisker. Køl dejen i 15 minutter.
Pisk et æg i af gangen i dejen med piskeris eller elpisker. Rør dejen sammen med en grydeske.
Hæld dejen over i en sprøjtepose.
Varm ovnen op til 200 grader. Sprøjt dejen ud på bagepapir i små toppe på ca. 2-3 cm med god afstand mellem bakkelserne.
Bag i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Køl af.
Æggesalat med gule ærter og karry
Kog de gule ærter i rigeligt friskt vand i ca. 30 minutter til de er møre. Afkøl.
Kog æggene i 8-9 minutter. Afkøl
Bland æg, spidskål, purløg, mayonnaise, skyr, sennep og karry. Smag til med salt og peber og citronsaft.