Vandbakkelse med røget laks, dampet porre og kapers
Sådan gør du
Vandbakkelse
Kom vand og smør i en gryde, og kog det op. Sigt mel ned i gryden, og pisk hurtigt sammen med et piskeris eller elpisker. Køl dejen i 15 minutter.
Pisk et æg i af gangen i dejen med piskeris eller elpisker. Rør dejen sammen med en grydeske.
Hæld dejen over i en sprøjtepose.
Forvarm ovnen på 200 grader. Sprøjt dejen ud på bagepapir i små toppe på ca. 2-3 cm med god afstand mellem bakkelserne.
Bag i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Køl af.
Laksesalat
Dræn bønnerne, og kog dem i rigeligt frisk letsaltet vand i ca. 45 minutter, til de er møre.
Kog porrerne i en gryde eller i en dampovn. De skal være godt møre, det tager 5-10 minutter.
Kog de hvide bønner i 45-60 minutter i rigeligt frisk vand, til de er møre.
Kom de kogte hvide bønner i en foodprocessor med skyr, sennep, citronsaft, og blend til en homogen masse. Vend mayonnaise og dild i, og smag til med salt og peber. Vend dressingen med laks, porrer og kapers inden servering.