Vandbakkelse med chokoladecreme og hindbærglasur

Vandbakkelse med chokoladecreme og hindbærglasur

Chokoladecremen er her et perfekt match til hindbær, som sammen skaber en dybde og god syrlighed til vandbakkelserne.

Sådan gør du

Vandbakkelse

Kom vand og smør i en gryde, og kog det op. Sigt mel ned i gryden, og pisk hurtigt sammen med et piskeris eller elpisker. Køl dejen i 15 minutter.

Pisk et æg i af gangen i dejen med piskeris eller elpisker. Rør dejen sammen med en grydeske.
Hæld dejen over i en sprøjtepose.

Forvarm ovnen på 200 grader. Sprøjt dejen ud på bagepapir i små toppe på ca. 2-3 cm med god afstand mellem bakkelserne.

Bag i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Køl af.

Chokoladecreme

Kom alle ingredienser i en gryde. Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud, og kom både korn og stang i gryden. Bring det tæt på kogepunktet. Pisk det godt sammen.

Lad cremen tykne under omrøring over svag varme, til den koger op. Tag straks af varmen, og sigt det gennem en sigte over en skål. Hæld cremen over chokoladen, og vend forsigtig rundt til en ensartet masse.
Køl cremen af.

Bland forsigtigt skyr i cremen inden servering.

Hindbærglasur

Bland flormelis med hindbærsaft til en passende konsistens.