Trekantsandwich med kyllingeleverpostej med røde bønner, svampe, drueagurk og agurk

Trekantsandwich med kyllingeleverpostej med røde bønner, svampe, drueagurk og agurk

Den klassiske trekantssandwich får et nyt touch af røde bønner for at skabe mere fylde og protein til sandwichen.

Sådan gør du

Kyllingeleverpostej

Hæld vandet fra de udblødte bønner. Kog bønnerne i rigeligt frisk vand i ca. 40-50 minutter.
Steg svampene gyldne i smør på en pande i et par minutter. Tilsæt løg, hvidløg og bladselleri, og steg det sammen med svampene, til det hele er gyldent.

Blend leveren. Kom resten af ingredienserne ned til leveren, og blend sammen til en ensartet fars - medtag også overskydende fedtstof fra stegning.
Pres farsen flad i en rugbrødsform, og bag den i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter, til farsen har en centrumtemperatur på 75 grader.

Brød og agurk

Smør kyllingelever-postejen ud på toastbrød svarende til halvt så mange, som antal spisende.
Top med agurkeskiver og drueagurker.
Dæk med de resterende toastbrød. Skær hver sandwich i 4 trekanter.