Sandwich med varmrøget ørred-creme med bønnemos, kapers, urter og agurk

Sandwich med varmrøget ørred-creme med bønnemos, kapers, urter og agurk

Varmrøget ørred er en klassisk dansk spise. Ørred minder rigtig meget om laks og har samme gode smag, fedtsoffer og protein som laksen. I denne udgave er der tilføjet bønnemos til ørred-cremen, for at give ekstra fylde og protein.

Sådan gør du

Varmrøget ørred-creme med bønnemos, kapers og urter

Dræn bønnerne, og kog dem i rigeligt frisk letsaltet vand i ca. 45 minutter til de er møre.
Kom de kogte hvide bønner i en foodprocessor sammen med yoghurt, sennep, citronsaft. Blend til en homogen fast creme. Vend med mayonnaise, og smag til med salt og peber. Vend dressingen med den plukkede ørred, kapers og krydderurter inden servering.

Brød og agurk

Smør ørred-cremen ud på toastbrød svarende til halvt så mange, som antal spisende.
Top med agurkeskiver og salat.
Dæk med de resterende toastbrød. Skær hver sandwich i 4 trekanter.