Kyllingebøf-bangkok med sommergrøntsager, spirer og persille
Sådan gør du
Topping
Vend alle ingredienserne sammen, og server som topping til kyllingekarrybøffen.
Kyllingebøf-bangkok
Fordel det hakkede kyllingekød med til planteolie i gastrobakker, og steg det i ovnen ved 220 grader, indtil det får farve, eller brun kødet i planteolie på en kipsteger ved høj varme.
Hæld rapsolien i en kipgryde med omrøring, og rist begge slags løg, men uden de tager farve. Kom squash, gulerødder, blegselleri, karypasta og tomatpuré i gryden. Rist et par minutter, og tilsæt kyllingekød, hønsebouillon, kokosmælk og limeblade.
Lad det hele simrekoge i 15-20 minutter til en tæt bøfsauce. Juster konsistensen med jævning.
Kom limesaft, revet ingefær, rørsukker og sojasauce i gryden, og smag retten til med lidt af det hele for at opnå en sursød smag.