Kyllingebøf-bangkok med sommergrøntsager, spirer og persille

Kombinationen af kylling og karry spiller altid godt sammen. Brug de sommergrøntsager, der er tilgængelige, sammen med sprøde spirer og frisk persille. Det giver en eksotisk, aromatisk ret, der serveres med dampende varme ris som tilbehør.

Sådan gør du

Topping

Vend alle ingredienserne sammen, og server som topping til kyllingekarrybøffen.

Kyllingebøf-bangkok

Fordel det hakkede kyllingekød med til planteolie i gastrobakker, og steg det i ovnen ved 220 grader, indtil det får farve, eller brun kødet i planteolie på en kipsteger ved høj varme.

Hæld rapsolien i en kipgryde med omrøring, og rist begge slags løg, men uden de tager farve. Kom squash, gulerødder, blegselleri, karypasta og tomatpuré i gryden. Rist et par minutter, og tilsæt kyllingekød, hønsebouillon, kokosmælk og limeblade.

Lad det hele simrekoge i 15-20 minutter til en tæt bøfsauce. Juster konsistensen med jævning.

Kom limesaft, revet ingefær, rørsukker og sojasauce i gryden, og smag retten til med lidt af det hele for at opnå en sursød smag.