Knækbrød med creme af hvide bønner og vesterhavsost
Sådan gør du
Knækbrød
Bland alle ingredienser sammen og lad blandingen stå i ca. 30 minutter.
Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir. Brug hænderne til at presse dejen helt tyndt ud mellem de to stykker bagepapir. Bag den flade knæbrødsdej i ca. 10-15 minutter ved 180 grader, til det er blevet sprødt og gyldent.
Opbevar knækbrødene i en lufttæt dåse eller bøtte med låg på. Her kan de holde sig i 2–3 uger.
Vesterhavscreme
Kog de hvide bønner i ca. 45-60 minutter i rigeligt frisk vand, til de er møre. Sigt vandet fra og kom de kogte hvide bønner i en foodprocessor sammen med vesterhavsost, æggeblomme, ansjos og citronsaft.
Start foodprocessoren og lad den køre ved den højeste hastighed, til massen er homogen. Hæld olien ned i ostemassen i en tynd stråle, til al olien er brugt, og du har en cremet dressing. Smag til med salt og peber. Top cremen med purløg.