Grøn bøf med stegte løg, grønkål, spejlæg og syltede rødbeder
Sådan gør du
Grøn bøf
Skyl linserne i koldt vand, og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager ca. 15 minutter.
Kom linserne i en foodprocessor sammen med revet selleri, løg, hvidløg, timian og hvedebrød.
Blend hurtigt med æg, hvedemel, olivenolie, salt, peber og muskat, og justér konsistensen med vand efter behov. Konsistensen skal være som til en fars.
Form farsen til bøffer, og steg dem ved mellemvarme i planteolie på begge sider, til de er gyldne. Det tager 5-6 minutter.
Stegte løg med grønkål
Rist løgene, timian og grønkål i smørret, til det er let gyldent. Det tager 8-9 minutter. Tilsæt æbleeddike og rist videre et par minutter. Smag til med salt og peber.
Spejlæg og syltede rødbeder
Slå æggene ud, og rist dem til spejlæg.