Græskarsuppe

En sensommersuppe, hvor de varme krydderier sætter smæk på det søde græskar og afrundes af kokosmælkens fedme, smagt til med syre og friskhed fra citronen.

Sådan gør du

Græskarsuppen

Rist løg og græskar af ved mellem varme til løgene bliver bløde.

Tilsæt hvidløg, chili, spidskommen, korianderfrø og ingefær og steg yderlige et par minutter.

Tilsæt røde linser, kokosmælk, tomatpuré og grøntsagsfond, så det lige dækker.

Lad koge ved svag varme i ca. 40 minutter.

Blend suppen, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Knas, skyr og æbletern

Bland græskarkerner og olivenolie sammen i en skål, og krydr med salt og peber.

Rist kernerne i ovnen ved 200 grader i 6-8 minutter, til de er gyldne.

Server ristede græskarkerner, skyr og æbletern til suppen.