Fiskefrikadeller med hvide bønner og grov remoulade
Sådan gør du
Fyld
Dræn de udblødte bønner, og kog dem i rigeligt, friskt, letsaltet vand i ca. 45 minutter, til de er møre. Køl bønnerne ned.
Blend fisken med salt på en foodprocessor, så den bliver sej og elastisk.
Kom resten af ingredienserne i foodprocessoren, og kør til en ensartet fars.
Form farsen til frikadeller. Steg i rigeligt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de har fået stegeskorpe, og har en kernetemperatur på 75 grader.
Grov remoulade
Kog blomkål og gulerødder møre i letsaltet vand. Dræn og afkøl.
Rør en dressing af hvidløg, mayonnaise, yoghurt, gurkemeje, dijonsennep, skal og saft fra citron, karrypulver og æbleeddike. Vend dressingen med gulerødder, blomkål og syltede agurker.