Stegt kål med hakket gris og hoisinsauce

Stegt kål med hakket gris og hoisinsauce

Når du steger kål, opnår du en sødmefuld smag til den ellers lidt bitre grøntsag, som går hånd i hånd med den umamifyldte hoisinsauce, som kålen steges i. Kålen skal steges al dente, ligesom når du koger pasta, så hold øje med den, og giv din kål den opmærksomhed, den fortjener.

Sådan gør du

Kål

Kom løg og hvidløg, i en stor gryde og svits det i olien i et par minutter. Tilsæt kødet, og steg godt igennem. Kom hvidkål og grønkål i gryden, sammen med vandet, læg låg på, og lad det dampe i nogle minutter. Tilsæt hoisinsaucen og varm retten igennem.

Smag til med hoisinsauce, soya, sukker, eddike og peber.

Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

Hvidkål

Steg de kvarte hvidkål på en pande i lidt olie, til de er møre i ca. 15 minutter.

Bønner

Blanchér bønnerne i kogende vand.

Stegte skalotteløg

Steg skalotteløgene på begge sider i olie, til de er møre i ca. 10 minutter.