Tarteletter med stuvning af ærter, edamamebønner, grønne asparges og peberrod

Gode gammeldags sprøde tarteletter med grønt og sprødt i fyld i en opbagt sauce er et hit hos de fleste. I denne udgave kommer der ekstra smæk på smagen, når tarteletten toppes med friskrevet peberrod.

Sådan gør du

Tarteletter med stuvning af ærte og edamamebønner og grønne asparges

Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud. Pisk mælk og bouillon i melbollen, og lad det koge op. Jævn med maizena udrørt i lidt vand.

Skær det nederste stykke af aspargeserne og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Kom ærter, edamamebønner og asparges op i en hulbakke og damp i 2-3 minutter.

Kom grøntsagerne, citronsaft og dijonsennep ned i stuvningen, sammen med halvdelen af det hakkede dild. Smag til med salt og peber.

Lun tarteletterne i ovnen ved 150 grader i 2-3 minutter.

Fyld tarteletterne med stuvningen og top med dild og friskrevet peberrod.