Lune grønne asparges med tæt æggesalat, stenbiderrogn og karse

Lune grønne asparges med tæt æggesalat, stenbiderrogn og karse

Her er en ægte klassiker i det sene forår, når aspargesene er i sæson, og man stadig kan få frisk stenbidderrogn. Æggesalaten er tæt og får ekstra fylde af karryens runde smag.

Sådan gør du

Blancherede asparges

Knæk eller skær det nederste stykke af de friske asparges, og blancher dem i letsaltet kogende vand i 1-1,5 minutter. De skal være tilberedt, men stadig have bid. Hæld vandet fra og skyl aspargesene i iskoldt vand.

Æggesalat

Hak æggene groft rør dem med mayonaise, skyr, karry og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Stenbidderrogn med karse og rødløg

Server stenbidderrogn, karse og finthakket rødløg til aspargesene og æggesalaten.